Instituut Helmir

Instituut Helmir

Instituut HelMir is een professionele praktijk, waar u terecht kunt voor huidverzorgende- en huid verbeterende behandelingen en voetverzorgende behandelingen. Instituut HelMir werkt met een totaalconcept aan producten en behandelingen. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele producten, zoals Dermo28, Webecos Elementary Skincare, Idun Minerals en FootLogix.

Voorafgaand aan elke behandeling maak ik een huidCV en bespreken we uw wensen. Aan de hand daarvan kijken we samen welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid en waar u behoefte aan heeft. Dit kan per behandeling verschillen, afhankelijk van de omstandigheden in uw dagelijks leven en het seizoen.”

In het kader van het jubileum van 25 jaar HelMir zijn we gevraagd het logo te vernieuwen en de behandelingen-app aan te passen in de nieuwe huisstijl. De behandelingen-app heeft inmiddels een geheel eigen look met duidelijk icons waardoor het inzichtelijk is voor de klanten welke professionele begeleiding ze van HelMir kunnen verwachten.