Innovatief energiesysteem EnerTwin

EnerTwin energiesysteem innovatie MicroTurbo

Innovatief energiesysteem EnerTwin

“De EnerTwin is een micro-WKK systeem (kleinschalige Warmte Kracht Koppeling). In één duurzaam apparaat zijn een verwarmingsketel en een kleine elektriciteitscentrale verenigd. De EnerTwin is ontwikkeld door MTT (Micro Turbine Technology BV). Het hart van de EnerTwin wordt gevormd door een microturbine die een generator aandrijft. De microturbine levert 3,2kW elektrisch vermogen en 15kW aan thermisch vermogen voor centrale verwarming of de productie van heet tapwater. De EnerTwin is het eerste micro-WKK systeem gebaseerd op een microturbine. Microturbines hebben grote voordelen op het gebied van betrouwbaarheid en levensduur. Kenmerkend zijn de lage onderhoudskosten.

 

EnerTwin spaart milieu en uw portemonnee


Door de opwekking van elektriciteit als bijproduct van verwarming worden  aanzienlijke besparingen op energiekosten en reducties in milieubelasting gerealiseerd. De EnerTwin is zeer betrouwbaar en heeft een zeer lange levensduur. Bovendien heeft de EnerTwin door haar gunstige prijsstelling een korte terugverdientijd.”

Vanaf de prille ontwikkeling verzorgen wij communicatiemateriaal om de innovatie een boost te kunnen geven en de juiste partners te vinden. Prachtig om dit innovatietraject te kunnen ondersteunen, de EnerTwin gaat de markt veroveren als duurzaam systeem om direct te kunnen besparen op energie en CO2 uitstoot te verlagen.

Meer info: www.enertwin.nl