Expositie Huis73

Expositie Huis73

Als ervaren designer en docent Beeldend heeft Marian Hamilton (1966) afstudeeronderzoek gedaan naar de rol van speculatieve kunst in de huidige transitietijd. In het bedrijfsleven is zijn veranderingen nodig en zoeken ondernemers naar een manier om meer circulair te ondernemen. Met multidisciplinair onderwijs in kunst & technologie ontwikkelen jongeren een grotere verbeeldingskracht en creativiteit. De hybride omgeving (mix van fysiek en online) maakt onze samenleving kwetsbaar waardoor er behoefte is aan een veilig klimaat met nieuwe vormen van sociaal contact.

Marian Hamilton: “We moeten meer inzicht krijgen in de relatie tussen mensen, natuur en technologie en daarbij ethische vraagstukken bespreekbaar maken. Mijn werk gaat over de transitietijd tussen werkelijkheid en illusie, waarbij je reflecteert met de analytische concepten dystopie en utopie.”

De expositie ‘Transitietijd; de zoektocht naar een circulair gedachtengoed’ is te zien van 1 t/m 31 juli bij Huis73, Hinthamerstraat 72 in Den Bosch. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Op zondag gesloten. Gratis toegang.

https://huis73.op-shop.nl/15405/expositie-transitietijd-de-zoektocht-naar-een-circulair-gedachtengoed/28-07-2021