EscapeVRoom Muzelinck STOOOMlab

EscapeVRoom Muzelinck STOOOMlab

Kinderen gaan aan de slag met technologie en werken aan creatieve opdrachten bij het STOOOMlab Muzelinck. STOOOM staat voor onderzoeken, ontdekken en ondernemen. Vanaf groep 6 kunnen kinderen een digitale EscapeVRoom bouwen gebruikmakend van beeldende vorming, storytelling, technologie etc. Ze doen spelenderwijs kennis en vaardigheden op in digitale en elektronische technieken. We werken aan deze nieuwe ontwikkelingen en draaien van pilots in samenwerking met Don Blaauw die de Señor Sensor Puzzels ontwikkelt en de digitale werkomgeving mee ontwikkelt. Leuke samenwerking en heel dankbare workshops. De kinderen zijn zo enthousiast en leren creatief denken op zeer breed gebied. Scholen kunnen zich aanmelden via Muzelinck Oss.

We zijn trots op het team en het EscapeVRoom project.