Grafische vormgeving Wij begeleiden een compleet communicatietraject

Wij ontwerpen uw imago, verzorgen de vormgeving, regelen drukwerk en ondersteunen multimediale communicatie.

Grafische vormgeving

Iedere organisatie heeft weer andere communicatiemiddelen nodig om een positieve brand identity te ontwikkelen. Daarom kijken we samen met de opdrachtgever zorgvuldig naar de kenmerken van de doelgroep en de mogelijkheden van de sector waarin zij (willen) opereren. Alle promotionele activiteiten hebben tot doel de boodschap te verduidelijken en de verkoop te verbeteren. Daarom werken we meestal nauw samen met sales die over waardevolle informatie beschikt. Door hun ervaring mee te nemen in heldere communicatiedoelstellingen wordt de strategie vanuit de organisatie gedragen.

Door het gewenste imago in een passende beeldtaal te communiceren kan de organisatie goed anticiperen op de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de branche.

Ontwerpen / DTP en samenwerking

Wij ontwikkelen de huisstijl en doen aan huisstijlbewaking. We bespreken de mogelijkheden die er zijn binnen de organisatie zelf en reiken waar nodig handvatten om consequent een helder boodschap naar buiten te kunnen brengen. De middelen die daarvoor nodig zijn worden in kaart gebracht en, indien nodig, werken we met een team van specialisten zoals filmmakers, tekstschrijvers, webbouwers om een compleet communicatietraject te ontwikkelen.

Gedrukt communicatiemateriaal

Naast ontwerpen van folders, brochures, beursflyers, advertenties, leaflets, personeelsbladen en andere passende reclame- en communicatie-uitingen verzorgen we ook de drukwerkvoorbereiding en regelen indien gewenst het drukwerk. Wij hebben de juiste kennis en contacten binnen de drukkerswereld om te zorgen dat de promotionele middelen ook het gewenste resultaat hebben.

Digitale communicatie

Wij ontwerpen websites en werken met partners voor de juiste techniek en hosting. Ook het onderhoud kan door ons verzorgd worden. Denk bijvoorbeeld aan presentatie-templates voor beurzen en andere bijeenkomsten, maar ook de inrichting van social media. Wij zoeken naar de mogelijkheden binnen de organisatie zelf en begeleiden waar nodig.

Naar product ontwerp