Webdesign met animatie

Webdesign met animatie

De wereld in Transitie! Henk Thissen is hier dagelijks mee bezig. Daarom ben ik trots dat ik zijn website mocht vormgeven. Zijn verhaal over zijn wereld die steeds meer de onze zal worden…

“Er is steeds meer aandacht voor een circulaire economie en mede door de huidige problemen worden we met onze neus op de feiten gedrukt dat andere waarden van belang zijn. Er is behoefte aan een eerlijke wereld met slimme oplossingen, zoals makkelijk vervoer, toegankelijk voor iedereen. 

“Wees de verandering die je in de wereld wilt zien” roept bij mij de vraag op: wat zijn mijn morele waarden waarmee ik bij kan dragen aan die verandering? Blijft het bij tegeltjeswijsheid, ben ik een dromer of kunnen mijn ideeën echt bijdragen aan de transitie waarin we leven?”

Kijk voor meer informatie op de website: www.3d-proto.nl