Photoshoppen met Affinity

Photoshoppen met Affinity

Escher was al in mijn jonge jaren een inspiratie voor me. Zijn werk wekte mijn belangstelling voor vormgeving op; anders leren kijken naar dagelijkse dingen. “In 35 jaar beeldbewerking is één constante factor gebleven; het creatieve proces leren herkennen, toepassen en ontwikkelen. Als vormgever ben ik dagelijks bezig met ideeën visualiseren en deze om te zetten in een verhaal (storytelling).” De ervaring die ik heb opgedaan afgelopen jaren draag ik graag over aan anderen. Bij de Volksuniversiteit Oss geef ik een cursus in beeldbewerking, geschikt voor beginners die met een beperkt budget heel toegankelijk aan de slag kunnen om foto’s te verbeteren, te bewerken en creatief toe te passen. 

Kijk voor meer informatie op de site van de Volksuniversiteit Oss, cursus photoshoppen met Affinity

Met nieuwsgierigheid en een open houding, kritisch kijkend naar jouw boodschap, kun je het creatieve proces leren herkennen, toepassen en verder ontwikkelen.