Verenigde Spelers 2018

Verenigde Spelers 2018

21 en 22 november 2018 speelt De Verenigde Spelers Oss met trots van schrijver Maxim Pensaert

‘Berkhoff – De Smet, deal met het leven’

“Berkhoff en de Smet zijn de grondleggers van het gelijknamige concern dat in de loop der jaren uitgegroeid is tot een mondiaal metaal-imperium. De Smet echter is geruime tijd geleden overleden en de eigenwijze Berkhoff kampt met gezondheidsproblemen waardoor hij in het ziekenhuis is opgenomen. Hij is onder behandeling van de ambitieuze nefrologe Janneke Langendijk.De nazaten, zoon Loet en zijn vrouw Celine en de dochter van wijlen De Smet, Marit van Zoelen – De Smet, achten de tijd nu dan ook echt rijp voor overname……

http://www.deverenigdespelers.nl/berkhoff-de-smet-deal-met-het-leven/

‘Berkhoff – De Smet, deal met het leven’, een hospital-sitcomthriller geschreven door Maxim Pensaert wordt op 21 en 22 november 2018 om 20h00 door De Verenigde Spelers gespeeld in theater De Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss. De regie zal in handen zijn van Peter van Aar en Dorette ploegmakers.”

Net als in 2017 hebben we de communicatie vormgegeven voor de theatergroep De Verenigde Spelers uit Oss.